Quí Som

L’Associació de Ramaders/es i Agricultors/res del Reserva de la Biosfera del Montseny

ARAM, és una entitat on un dels seus principals fins es aglutinar a totes les dones i homes que desenvolupen una tasca professional com a empresaris/es del sector ramader i agrícola, col·lectiu tan important per aquest territori, amb l’objectiu d’escoltar i recollir totes les seves necessitats per poder representar-los i defensar-los en tot el que estigui a l’abast de l’associació.

Podran ser membres de l’ARAM totes les persones físiques o jurídiques que desenvolupin una tasca professional com a empresaris del sector ramader i agrícola dins de la reserva de la biosfera del Montseny en les demarcacions de Barcelona (Aiguafreda, El Brull, Campins, Cànoves i Samalús, Figaró-Montmany, Fogars de Montclús, La Garriga, Gualba, Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Sant Miquel de Balanyà, Sant Pere de Vilamajor, Seva i Tagamanent) i Girona (Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea, Sant Feliu de Buixalleu, Viladrau).

COM ENS ORGANITZEM?

És una associació sense ànim de lucre. Està representada per un president i regida per una junta directiva que es renova cada 4 anys i sempre està oberta a noves incorporacions, amb la voluntat que entre tots s’avanci! Tots els associats tenen dret i vot. 

Se celebra una Assemblea General anual, però l’associació recull i intenta portar a terme les peticions dels associats al llarg de tot l’any.

L’associació es constitueix el desembre del 2020 al poble del Montseny com a entitat sense ànim de lucre, és apolítica, voluntària i autònoma i s’organitza de la següent manera:

President

Josep Ramírez Planaguma

Vice - President

Ignasi Bassa Hernández​

Tresorer

Albert Pagespetit Auledas​

Secretaria

Diana Escudero Navarrete​

Vocal

Pius Montañà Pinedo​

Vocal

Ferran López Codina

Vocal

David Blanco García​

Representants de territori

Montseny

Alfons Planas Jubany

Breda

Jordi Pujol Alemany

Arbúcies

Marta Dalmau Ayats

Fogars de Montclús

Josep Parejo Ortega

Viladrau

Albert Pagespetit Auledas

UNIM FORCES

UNIM FORCES PER VETLLAR PELS NOSTRES INTERESSOS INTERESSOSINTERESSOSINTERESSOS

POSEM EN VALOR

POSEM EN VALOR ELS BENEFICIS QUE APORTEM AL PARC I A LES PERSONES QUE HI VIUEN

VISIBILITZEM-NOS

VISIBILITZEM-NOS COM A RAMADERS/ES I AGRICULTORS/RES I TAMBÉ DONEM A CONÈIXER ELS NOSTRES PRODUCTES